top of page

NIEUW: Egelboek 'Hallo Egel!'

Daar snuffelt iets tussen de bladeren, op zoek naar lekkere hapjes om op te peuzelen. Iets kleins. Iets stekeligs… 'Hallo Egel!' is een vrolijk prentenboek voor peuters en kleuters. Volg de egel in vier seizoenen. Een mooi verhaal met aanvullende weetjes over egels.

We hebben iets leuks te melden! Ter ere van het Jaar van de Egel 2019 presenteren wij met veel trots ‘Hallo Egel!’. Een vrolijk prentenboek voor peuters en kleuters. Volg de egel in vier seizoenen. Je leert wat egels eten, hoe ze hun voedsel vinden, waar ze slapen. Er worden jonge egels geboren, kleine egel leert zelf voedsel zoeken en gaat op zoek naar een eigen huis, om de hele winter te slapen...

Het verhaal is geschreven voor kinderen van 2 - 6 jaar, met aanvullende weetjes over egels. Het boek sluit af met informatie hoe je zelf egels kunt helpen. 'Hallo Egel!' is een prachtig boek om cadeau te geven.

Dit boek is tot stand gekomen in samenwerking met KNNV Uitgeverij.

Titel: Hallo Egel!

Auteur: Jane McGuinness

Vertaling: Maureen Kemperink

Uitgever: KNNV Uitgeverij in samenwerking met de Egelwerkgroep Nederland.

Uitvoering: 20 x 22,5 cm, 26 pagina’s, hardcover, full colour

ISBN: 9789050117173

Prijs: € 14,95

Leeftijd: 2 - 6 jaar; natuur, plant, dier < 6 jaar Dit prachtige egelboek is nu te vinden in onze webshop: www.egelwerkgroep.com/shop of via de (kinder)boekhandel of KNNV Uitgeverij 100% van de opbrengst van de producten in onze webshop gaat naar de bescherming van de egel!


Comentários


hedgehog-child-1759006_1920.jpg
bottom of page